Νηπιακά

Pre-Juniors

 Αγαπάµε µια ξένη γλώσσα… παίζοντας και µαθαίνοντας

Νηπιακά

Τα νηπιακά και προνηπιακά τμήματα Αγγλικών ξεκινούν από 4-5 ετών;

Οι φιλικοί καθηγητές μας κάνουν την εκμάθηση της ξένης γλώσσας δημιουργική και ευχάριστη με παιχνίδια , εικόνες και πολυμέσα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά.

Πότε ξεκινούν τα παιδιά Αγγλικά;
Όσο νωρίτερα ξεκινήσουν τα παιδιά, τόσο καλύτερα!

Φροντιστήριο Big Ben

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών BIG BEN στους Αμπελοκήπους, στην Αθήνα, ιδρύθηκε το 1990 και από τότε διδάσκει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά σε όλα τα επίπεδα. Η αξία της εκμάθησης ξένων γλωσσών από μικρή ηλικία αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη στην κατοχή και κατανόηση κάθε γλώσσας με μεγαλύτερη ευκολία αργότερα σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Το Σχολείο μας

Το Big Ben βρίσκεται στην οδό Σεβαστουπόλεως 63, στους Αμπελοκήπους, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον εφοδιασμένο με σύγχρονη τεχνολογία . Χρησιμοποιούμε διαδραστικούς πίνακες σε κάθε τάξη προσφέροντας στους μαθητές ισχυρότερο κίνητρο για συμμετοχή ωστε να αναπτύσσουν τόσο τεχνολογικές όσο και προσωπικές δεξιότητες . Ολες οι τάξεις απαρτίζονται από μικρές ομάδες ωστε να διασφαλίζεται η ιδιαίτερη προσοχή για κάθε μαθητή προσωπικά. Το σχολείο διαθέτει αίθουσα μελέτης και υπολογιστών καθώς και δανειστική βιβλιοθήκη με μια μεγάλη επιλογή βιβλίων και CD’s. Υπάρχουν αίθουσες εκδηλώσεων για σεμινάρια, εργαστήρια και παρουσιάσεις. Ολες οι αίθουσες είναι κλιματιζόμενες εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες για ένα περιβάλλον μάθησης. Σύγχρονη μεθοδολογία , εξοπλισμός και διδακτικό υλικό , μαζί με τη ποιότητα της εργασίας και τη προσωπική φροντίδα για κάθε μαθητή είναι η εγγύηση της επιτυχίας στο Big Ben.

Οι καθηγητές μας

Στο Big Ben δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο διδακτικό προσωπικό . Οι καθηγητές είναι έμπειροι εκπαιδευτικοί και έχουν πείρα σε όλα τα επίπεδα καθώς και ικανότητα επικοινωνίας με τους μαθητές τους τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Τα ποσοστά επιτυχίας

Τα ποσοστά επιτυχίας οφείλονται πρωταρχικά στην αφοσίωση του πολύ καλά καταρτισμένου διδακτικού προσωπικού και στις πλεον σύγχρονες διδακτικές μεθόδους , που προκαλούν τους μαθητές στη μάθηση και εξασφαλίζουν τη πρόοδό τους. Το Big Ben έχει αναπτύξει μία σταθερή , μόνιμη σχέση με τους καθηγητές του , η οποία οδηγεί σε μία δυνατή σχέση εμπιστοσύνης δασκάλων και μαθητών απο τα πρώτα τους βήματ σαν pre –juniors ως την απόκτηση των διπλωμάτων τους στην εφηβική , νεανική τους ηλικία . Κάθε έξι μήνες οργανώνονται εξετάσεις για να παρακολουθείται η πρόοδος των μαθητών και οργανώνονται εξετάσεις προσομοίωσης για να προετοιμάζονται οι μαθητές για τις τελικές εξετάσεις των διπλωμάτων . Το Big Ben αναλαμβάνει την εγγραφή των μαθητών για τις εξετάσεις όλων των διπλωμάτων.

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις / Σεμινάρια/ Εργαστήρια

Κάθε χρόνο το Big Ben οργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα από πολιτιστικές εκδηλώσεις , σεμινάρια και εργαστήρια για μαθητές και για γονείς. Αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν στους μαθητές , αφενός ευκαιρίες να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες και αφετέρου τους βοηθούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ μαθητών, καθηγητών και γονέων.Ολες αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο . Οι εκδρομές μας βοηθούν τους μαθητές να κοινωνικοποιηθούν μέσα απο τη ψυχαγωγία .

Ολα τα τμήματα περιλαμβάνουν:

Συμπληρωματικό υλικό και φωτοτυπίες
Ενισχυτική διδασκαλία
Εξετάσεις προσομοίωσης
Δραστηριότητες στα αγγλικά
Εξαμηνιαίες και τελικές εξετάσεις
Εργασίες και φάκελλοι αρχείων εργασιών κάθε μαθητή
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε επιπλέον πρόσθετες δραστηριότητες ( πολιτιστικές εκδηλώσεις, σεμινάρια και εργαστήρια, εκδρομές)
Για τους γονείς προσφέρουμε:
Συχνή ενημέρωση γονέων
Εκπτώσεις για τα μέλη της ίδιας οικογένειας ή για τη δεύτερη ξένη γλώσσα
Σεμινάρια για εκπαιδευτικά και ψυχολογικά θέματα
Υποτροφίες

Σκοπός μας είναι να ζεί κάποιος τη γλώσσα και όχι μόνο να τη μαθαίνει!

[gallery columns="4" link="file" size="full" ids="371,374,377,376"]

Επικοινωνία

[contact-form-7 id=”146″ title=”Contact Form Basic_gr”]